tiistai 9. heinäkuuta 2013

Hitaasti mutta jokseenkin epävarmasti

Ensimmäinen pysähdys vanhan kivisillan kupeessa.
Perille Raisioon päästiin, hitaasti mutta varmasti. Timon polvi tuli paremmaksi nopeasti Huittisten jälkeen, ja hyvillä fiiliksillä päästiinkin etenemään varmaan noin 40 kilometriä. Mutta sitten, voihan takaisku, kipeytyi Timon oikea polvi uudelleen ja pahasti mobilatista, rauhallisesta tahdista, särkylääkkeistä ja tukisiteestä huolimatta. Noin 90-100 km tuntumassa alkoi myös vasen polvi kipeytymään  ja loppumatkasta etenimme polven ja ilkeän 4 m/s vastatuulen takia vain 10-15 kilometrin tuntinopeudella. Minun ainoat haaverini olivat jo maanantaina auringossa kärähtäneen selän paheneminen ja muutama muu palanut iholaikku. Tämä siis siitä huolimatta että lotrasin kello yhdeksän ja neljän välillä aurinkorasvaa noin tunnin välein.

Bongattiin myös yltiösöpö sydäntalo.
Nyt odotamme mielenkiinnolla miten Timon polvien kunto muuttuu, ja pystyykö polkemista vielä jatkamaan. Vaihtoehtojakin on jo mietitty, mutta toivotaan ettei niihin tarvitse ryhtyä.

Yllättäen lihakset eivät ole tuntuneet erityisen kipeiltä, vaikka yhteensä eilen ja tänään on tullut pyöräiltyä melkein 200 km. Polvivaivojen takia pidetty rauhallisempi tahti vaikuttanee asiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti