tiistai 4. syyskuuta 2012

Mistäs tässä on oikein kyse?

Viime keväänä tapahtui asioita. Olin työttömänä ja oli paljon aikaa, jonka saattoi tuhlata vaikka blogien lukemiseen. Tässä tohinassa törmäsinkin sitten myös matkapyöräilyblogeihin, siis sellaisiin joissa ei-niin-teräksisessä kunnossa olevat tavalliset tallaajat ovat päättäneet pyöräillä paikkaan x ja uurastavat sitten tavoitteen toteutumiseksi. Tässä kohtaa totesin Timolle ääneen että olispa siistiä pyöräillä Suomen läpi Norjan Jäämerelle. Juuri tämä matka olisi niin siisti siksi että minä en ole ikinä itse käynyt Kolia pohjoisemmassa, ja Koli ei kyllä ole kovin pohjoisessa. Se tuntui myös melko aloittelijaystävälliseltä suunnitelmalta, kun Suomesta pitäisi poistua vain vähäsen. Vähän erilainen tavoite olisi pyöräillä Matti Rämön pyörän jäljissä Itä-Pakilasta Tunisiaan tai ympäri Intiaa. Ajatus jäi itämään ja kesän edetessä sain ideasta innostumaan myös Timon ja alustavasti myös pikkusiskoni. Tämä blogi on minun eli Kaislan, ja Timon intoilu-, valitus- ja hehkutusväylä tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Keitä me sitten ollaan?
Kaisla on sosiaalialalla työskentelevä ituhippi, jonka sydämessä on tilaa tomaateille, teelle, tilastoille ja muille iloiseksi tekeville asioille.

Timo on metalliartesaani ja kultasepänalan opiskelija, joka on löytänyt itsestänsä pienen hipin idun sieltä alasinten ja viilojen keskeltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti